Vilka spelsidor erbjuder de bästa oddsen för norska spelare? En guide av OddsNet 

Fotboll är en av världens största och populäraste sporter, den är så populär att det även går att betta på spelare och fotbollslag, alltså att satsa pengar på vad till exempel resultatet av en match …

Fotboll är en av världens största och populäraste sporter, den är så populär att det även går att betta på spelare och fotbollslag, alltså att satsa pengar på vad till exempel resultatet av en match kommer att bli, det som även kallas för odds.  

Men det är inte bara inom fotbollen som det går att satsa pengar, det finns flera andra sporter inom betting, såsom tennis och olika vintersporter. Med dagens teknik går det dessutom att betta direkt från datorn eller mobilen.   

Hur fungerar det att betta online och vad är odds?  

Inom betting så satsas det på ett visst resultat som är kopplat till en match, spelare eller ett lag. Blir utfallet så som det förutspåddes, så får den satsande parten tillbaka hela insatsen plus vinsten, men skulle det inte bli någon vinst så förlorar parten hela insatsen.  

Oddsen är ett mått på hur resultatet eller utfallet av någonting kommer att bli, till exempel hur en match kommer att sluta eller vilket lag som kommer att vinna. Oddsen bestäms med hjälp av tidigare statistik om en spelare eller ett lag, och ger en bild av hur de tidigare har presterat, därför är det viktigt att endast spela på Norske bettingsider med de bästa oddsen. 

Satsa på olika utfall av ett spel  

I betting går det att satsa på tre olika utfall i till exempel en match, hemmaseger, bortaseger eller oavgjort, storleken på oddsen säger även hur sannolikt en viss händelse kommer att inträffa. Till exempel så innebär en hög odds att sannolikheten är väldigt liten att det kommer att inträffa och ett lägre odds innebär att det är större chans att en händelse kan inträffa, därför är det viktigt att välja rätt odds för att öka vinstchanserna. 

De bästa spelsajter för betting enligt OddsNet 

OddsNet ger tips på de bästa spelsajterna för norska spelare, de har funnits i flera år och granskat över 100 sidor, de är alltid objektiva i deras bedömning och håller sig till fakta, dessutom har de särskilt fokus på norska spelsidor med norsktalande kundservice. De tittar även på vilka betalningsmetoder som erbjuds på sidorna för norska spelare, nedan är några exempel på spelsidor som OddsNet rekommenderar för sporter inom betting. 

Se även  Upptäck Sveriges Bästa Bettingsidor 2024

Tennis 

I tennis går det att satsa på matchvinnare, vilket betyder att betta på den spelare som tros ha störst sannolikhet att vinna eller hur utfallet av en match kommer att bli. Det hålls stora turneringar runt om i världen som exempelvis Grand Slam-turneringar

Bästa spelsajter för tennis: 

  • GoldenBet 
  • Posido 
  • Librabet 

Fotboll 

Fotbollen är en av de vanligaste sporterna inom betting som samlar flera fotbollsintresserade personer, inom fotboll går det att satsa på spelare, lag och utfall av en match. Den populära sporten har haft många stjärnor genom tiderna som varit populära inom betting som exempelvis Cristiano Ronaldo och Messi.  

Bästa spelsajter för fotboll: 

  • Frumzi 
  • BankonBet 
  • Lilibet 

Vintersport 

Vintersport är populärt i Norge och finns i många olika former såsom skidskytte, längdskidåkning och snowboard. På de norska spelsidorna går det dessutom att hitta riktigt bra odds på vintersporter, nedan är några av de bästa spelsidorna för vintersport. 

Bästa spelsajter för vintersport: 

  • ProntoBet 
  • Rabona 
  • Unibet 

Är det säkert att spela på dessa sidor?  

OddsNet har prioriterat säkerheten väldigt högt och endast listat spelsidor som de granskat och sett att de uppfyller alla kriterier för en trygg och säker spelupplevelse. Saker som de har tittat på är bland annat att sidan har en giltig licens, att det finns säkerhetsåtgärder på sidan som skyddar spelarens personliga uppgifter, att sajten erbjuder säkra betalningsmetoder och att de har en lättillgänglig kundservice.   

På så sätt kan varje spelare känna sig trygg med att alla sidor som rekommenderas endast är säkra sidor som håller högst kvalitet. Teamet bakom OddsNet testar även regelbundet sidorna samt recenserar dessa på deras hemsida för att ge en tydlig och rättvis bild av varje sida och deras spel och bonusar som de erbjuder.  

Se även  Vart hittar jag Sveriges bästa oddsbonus?

Viktiga saker att tänka på som nybörjare 

Som nybörjare är det extra viktigt att ta det lugnt i början och fokusera på att lära sig reglerna och hur processerna går till, förhoppningsvis har den här artikeln gett en tydligare bild av vad sportsbetting är och vart de bästa oddsen finns för norska spelare.  

Det finns många lag och spelare att betta på vid stora matcher som Europamästerskapet, exempelvis Brentford FC och Burnley FC. Sportsbetting är alltså väldigt spännande när det spelas på ett ansvarsfullt och rätt sätt, använd därför alltid ansvarsfulla källor för informationsinhämtning, rekommendationer och speltips, tyvärr finns det många oansvariga och vilseledande sidor. 

På OddsNet hemsida finns det en hel del guider och nyttig information som kan vara till stor hjälp. Det är viktigt att även ha en plan och en strategi för spelandet, genom att titta på tidigare matcher och statistik på spelare eller lag, blir det enklare att få en helhetsbild över lagen och spelarna, och på så sätt göra ett informerat beslut. Utöver ovan så är det viktigt att komma ihåg att jämföra oddsen, sätta upp en budget och spela ansvarsfullt.