Poängställning I Brentford

Brentford FC:s nuvarande poängställning i Premier League är inte bara en siffra i tabellen; den är en avbild av lagets hårda arbete, taktiska skicklighet och kollektiva anda. Med en position på 11:e plats och en …

Poängställning I Brentford

Brentford FC:s nuvarande poängställning i Premier League är inte bara en siffra i tabellen; den är en avbild av lagets hårda arbete, taktiska skicklighet och kollektiva anda. Med en position på 11:e plats och en vinstprocent på 33% under säsongen 2023/24 har Brentford visat att de är ett lag att räkna med. Men vad ligger bakom dessa siffror, och hur påverkar de Brentfords framtid i en av världens mest konkurrenskraftiga fotbollsligor?

Brentfords Senaste Matchresultat

Brentfords senaste matcher har varit en berg-och-dalbana av känslor för fansen. Efter en nära match mot Manchester United som slutade i en 2-1 förlust, och en tuff 3-0 förlust mot Burnley, studsade laget tillbaka med en imponerande 3-2 seger över West Ham United. Dessa matcher har varit avgörande för att forma Brentfords position i Premier League.

Målskyttet och Försvarsspelet

Med ett snitt på 1,58 gjorda mål och 1,42 insläppta mål per match, visar Brentford upp en balanserad målstatistik. Matcherna tenderar att sluta med mål från båda lagen, vilket pekar på en spännande och oförutsägbar fotboll där 3 mål i genomsnitt per match inte är ovanligt.

Spelartruppen som Formar Brentfords Prestationer

Brentford har en mångsidig trupp där anfallarna Bryan Mbeumo, Kevin Schade och Yoane Wissa bidrar till lagets offensiva styrka. På mittfältet förstärker spelare som Frank Onyeka och Mathias Jensen lagets dynamik, medan försvarare som Rico Henry och Kristoffer Ajer utgör en stabil grund i försvaret. Totalt har laget gjort 19 mål och släppt in 17 mål under säsongen.

Hem- och Bortastatistik

På hemmaplan har Brentford en statistik med 2 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust, medan bortastatistiken visar 1 vinst, 2 oavgjorda och 3 förluster. Detta visar på en något starkare prestation på hemmaplan, med en fördel på 5%.

Se även  Serbiens Herrlandslag I Fotboll Mot Schweiz Herrlandslag I Fotboll Poängställning

Brentfords Spelstil och Taktiska Tillvägagångssätt

Med ett genomsnittligt bollinnehav på 48% och i snitt 11,58 skott per match, har Brentford en offensiv spelstil. De skapar i genomsnitt 5,67 skott på mål per match och visar upp ett disciplinerat spel med i genomsnitt 11,17 begångna regelöverträdelser per match och en offsidefrekvens på 3,18 gånger per match.

Målscoringsmönster och Brentfords Förmåga att Hålla Spelet Levande

Brentford har en tendens att göra mål i båda halvlekarna, med en frekvens på 33% för mål i varje halvlek. Detta indikerar en jämn prestation under hela matchen och en konstant hotbild mot motståndarens mål.

Detaljerad Matchanalys – Mål, Hörnor och Kort

Brentford har en genomsnittlig målstatistik på 3 mål per match och en betydande frekvens på 58% där båda lagen gör mål. Dessutom finns det en 75% chans att se över 0,5 mål i första halvlek, vilket indikerar tidiga målchanser. När det gäller hörnor och kort har Brentford visat en stark förmåga att vinna hörnor, med en hög frekvens av över 4,5 hörnor per match och en 33% frekvens av att få över 2,5 kort per match.

Förväntade Mål (xG) och Brentfords Offensiva Hot

Brentfords totala förväntade mål (xG) är 1,48, med ett något högre xG på hemmaplan (1,56) jämfört med deras xG på bortaplan (1,41). Detta visar på ett konsekvent offensivt hot oavsett spelplats.

Avslutande Reflektioner

Brentfords poängställning och statistik speglar ett lag med balanserad prestation, en stark anfallsnärvaro och disciplinerat spel. Deras nuvarande position i Premier League och deras målgörande förmåga tyder på en konkurrenskraftig kant, vilket gör dem till ett lag att hålla ögonen på under den pågående säsongen.